Op een prachtige zonnige zaterdag mochten we het dames 2 voetbal team van Hoogland ontvangen op het strand in Renesse bij Beachclub Corazon. Tien vrolijke, pittige dames en hun trainer die vol gingen voor het spel! Weinigen konden geloven dat uiteindelijk Jonne-Mare hun Kip bleek te zijn. Behalve Sara... Die had haar vanaf het begin door! Bedankt voor de leuke dag meiden en Jan!

Wie is de Kip - Renesse - Dames 2 Hoogland

"Je ontdekt meer over een persoon in een uur spel dan in een jaar conversatie."

Plato

Het is altijd leuk als je een evenement voor vrienden of bekenden mag organiseren. Dit was voor ons het geval in november in Rotterdam. Een heerlijke groep enthousiaste meiden van de kinderopvang hebben hun collega Marloes (super fan van Wie Is De Kip) een dag gegeven om niet snel te vergeten. Serina bleek een fantastische kip te zijn, maar Lena kon ze niet voor de gek houden.

Wie is de Kip - Rotterdam - KSH De Kleine Vriendjes

Na een heel jaar wachten mochten we eindelijk weer de sneeuw in met onze favoriete middelbare school, het KWC uit Culemborg. In perfecte omstandigheden en met een stralend zonnetje hebben we 5 dagen feest mogen vieren op de piste met 92 leerlingen, 7 docenten en 12 ski en snowboard leraren. De disco op de piste, de modeshow en de verkleed-dag waren absolute hoogtepunten!

Skiweek 2016 - Neukirchen, Oostenrijk - KWC Culemborg