JIJ GAAT TOCH OOK MEE?

Naar de beste sneeuw met de leukste mensen

Op 17 februari 2024 is het zover! Een groep jongeren vertrekt dan naar de Oostenrijkse sneeuw. GameWorks organiseert haar eigen SnowCamp. Jongeren vanaf 14 jaar kunnen zich nu aanmelden om mee te gaan! Het skigebied waar we zijn is voor zowel beginners als gevorderden ideaal. Je kunt mee als je nog nooit op ski’s of op een snowboard hebt gestaan, maar ook als je dit al heel goed kunt.

DE ACCOMMODATIE IS FANTASTISCH. INGERICHT VOOR GROEPEN, MET MEERPERSOONSKAMERS.HET STAAT MIDDEN IN HET SKIGEBIED, BOVEN OP DE BERG.
OP DEZE WEBSITE STAAT ALLE BENODIGDE INFORMATIE VOOR JOU EN JE OUDER(S)/VERZORGER(S). MOCHT JE TOCH NOG VRAGEN HEBBEN, KUN JE CONTACT OPNEMEN MET RAMON, DENNIS OF WENDY VAN GAMEWORKS. CONTACT@GAMEWORKS.NL.

DOELEN VAN SNOWCAMP

Een sportieve week in de sneeuw met leeftijdgenoten

Samen beleven we een sportieve week in de sneeuw in een fantastisch mooie omgeving. Overdag in de sneeuw; (leren) skiën of snowboarden. In de avond een gezellig en gevarieerd avondprogramma. De omstandigheden om die doelen te bereiken zijn ideaal;

 • We gaan in de gezelligste week van het jaar; de voorjaarsvakantie.
 • Een leuk en overzichtelijk skigebied
 • Er zit 1 andere groep in het hotel. De reis voor deze groep wordt al jaren door GameWorks verzorgd. Dit is een (middelbare-)schoolgroep. Beide groepen functioneren los van elkaar.
 • Ons SnowCamp is alcohol/drugs vrij. Ook voor eventuele volwassen deelnemers. Dit geldt ook voor de andere groep die aanwezig is in de accommodatie. Voor roken/vapen moet bij inschrijving door ouder(s)/verzorger(s) toestemming worden gegeven.
 • Er gaan ervaren en gediplomeerde ski/snowboardleraren mee.
 • In de accommodatie hebben we een eigen grote zaal waar we de maaltijden nuttigen en de avondprogramma’s kunnen houden.


 • Wij regelen alles voor je! Ski/snowboardmateriaal, vervoer, verblijf en verzorging. Ontbijt, lunch en diner staat telkens voor ons klaar in buffetvorm. Bij het diner is er is altijd keuze uit meerdere gerechten.
 • De week wordt neergezet als kampweek. We gebruiken alle gezamenlijke momenten om te werken aan onderlinge verbinding.
 • De begeleiding is Nederlandstalig.
 • De begeleiding is zeer ervaren en bedreven in het organiseren van (Sneeuw) kampweken en omgaan met jeugd. Velen van hen zijn werkzaam in het onderwijs of onderwijs gerelateerd.
 • Een overzichtelijk skigebied, waar de groepjes elkaar vaak tegenkomen.


Thema

Het SnowCamp zal een thema krijgen. De muziek, het avondprogramma, de spelletjes, etc. worden hierop afgestemd. Een groepje deelnemers zal hierbij betrokken worden, zodat de activiteiten goed aansluiten bij de wensen.

het skigebied

We gaan naar het plaatsje Neukirchen am Grossvenediger. Hier is een overzichtelijk skigebied genaamd: ‘Wildkogel arena’. Met ongeveer 80km aan pistes, voornamelijk rood en blauw. Met 2 lange dalafdalingen naar het plaatsje Neukirchen en Bramberg. Je skiet daar rustig tussen de dennenbomen. 

Voor meer informatie over het skigebied:

ACCOMODATIE

Met je bagage in de gondel is uniek en als je boven komt overweldigd  het fantastische uitzicht

We verblijven in Gasthof Wolkenstein. Dit is een gezellige groepsaccommodatie.

Het huis ligt op een 2100 meter hoge berg; we stappen dus ’s ochtends zo vanaf het ontbijtbuffet de sneeuw in!

Alle degelijk en functioneel ingerichte kamers (twee- tot zespersoons kamers) zijn voorzien van een wastafel. Op de gang zijn de douches en de toiletten.

De accommodatie beschikt over een eetzaal en gezellige activiteitenruimtes. In de accommodatie hebben we volpension.

De eerste maaltijd is het diner op zondag. De laatste maaltijd is de lunch op vrijdag. Zowel het ontbijt als het diner zijn in buffetvorm. Er is volop keuze. Tussen de middag lunchen we op het terras van Wolkenstein op de piste.

De standaard lunch is een lunchpakket, wat je ’s ochtends bij je ontbijt direct kunt maken. (Brood, pakje drinken, fruit).

Tussen de middag is de accommodatie een gasthof voor bezoekers van het skigebied. Zij serveren dan een uitgebreide kaart (pizza, salades, kaiserschmarrn, spagetti bolognese, pommes, wienerschnitzel, etc.). Voor deze reis is het mogelijk om van maandag t/m vrijdag voor € 47,50 hiervan gebruik te maken. Dit is inclusief skiwasser (limonade). Deze optie kan worden aangegeven op het aanmeldformulier.

Skiën en snowboarden

De dagelijkse hoofdactiviteit is uiteraard het skiën of snowboarden. Hierin bestaan 2 opties;

1)   Je gaat, in een klein groepje, zelfstandig de piste op.

2) Je gaat onder begeleiding (leren) skiën of snowboarden

Zelfstandig de piste op

Wanneer je al een ruime ski/snowboardervaring hebt (richtlijn is 4 weken of meer) en 16 jaar of ouder bent, mag je aangeven dat je zelfstandig, maar wel in een kleine groep, de piste op gaat. Uiteraard moeten je ouder(s)/verzorgers(s) hier toestemming voor geven.

Om in geval van nood snel contact te kunnen leggen worden de mobiele telefoonnummers uitgewisseld. Alle begeleiders van GameWorks hebben onderling contact met portofoons. Wanneer het nodig is, kan er snel geholpen worden.

Wanneer tijdens het SnowCamp blijkt dat het toch niet verantwoord is om zonder begeleiding te skiën of snowboarden, treden we in overleg met zowel de deelnemers als het thuisfront.

Onder begeleiding (leren) skiën of snowboarden

Wanneer het verstandig is om niet zelfstandig de piste op te gaan, of zelfs onmogelijk omdat je het skiën of snowboarden nog moet leren; of je bent jonger dan 16 jaar; ga je onder begeleiding. Dit gebeurt in verschillende groepjes, ingedeeld op niveau.

De ski- en boardgroepen bestaan uit ongeveer 9 deelnemers en je skiet/snowboardt ongeveer 4,5/5 uur per dag. De begeleiders van de beginnersgroepen zullen alle instructies geven om je het skiën of snowboarden te leren. De ervaring leert dat alle deelnemers de basisprincipes van het skiën of snowboarden binnen een week onder de knie krijgen!

De groepen met meer gevorderde skiërs en snowboarders zullen onder begeleiding het gebied gaan verkennen. Uiteraard krijg je tips om je techniek verder te verbeteren. Als je kiest voor les of begeleiding ga je nooit zonder begeleiding de pistes af. Er is altijd een volwassene bij. Ook het skiën buiten de piste is niet toegestaan. Wij houden ons in alle gevallen aan de regels die gelden op de piste en in het skigebied.

Tussen de middag lunch je met je groep; een verplichte pauze van ongeveer een uur. Gebruik die voor eten en vooral voor drinken en om je lichaam tot rust te laten komen. Er wordt in de pauze dus niet geskied of gesnowboard.

Tijdens het skiën en snowboarden is het dragen van een passende helm verplicht. Als je deze niet (zelf) hebt, kun je er misschien 1 lenen van iemand die je kent. Zo niet, dan moet je dit aangeven op het opgaveformulier, zodat wij een helm voor je kunnen regelen.

Gezondheid en conditie

Zoals eerder gezegd is meegaan met het SnowCamp een intensieve bezigheid. Wintersporten is een zware belasting voor gewrichten, in het bijzonder voor enkels, polsen, knieën en rug. Als je eerder een zware blessure hebt gehad is de kans op terugkomen en/of verergeren van dergelijke klachten reëel aanwezig. Daarom vragen we aan iedereen om hier goed over na te denken.

Neem van tevoren contact op met GameWorks en/of raadpleeg bij twijfel zeker een huisarts of specialist. Het is jammer als we in Oostenrijk, (achteraf dus) moeten constateren dat je niet voor 100% fit bent als de week begint. Dit leidt tot teleurstelling, een verhoogd blessurerisico en een extra stuk zorg voor de begeleiders en mededeelnemers.

Bij twijfel van onze kant, nemen wij de vrijheid om contact op te nemen. Deelnemers met, in onze ogen, ernstige lichamelijke/psychische klachten kunnen, na overleg, van deelneming worden uitgesloten.

Het is belangrijk om uitgerust, gezond en goed voorbereid aan het GameWorks SnowCamp te beginnen. Realiseer je, dat je niet iedere week 5 dagen achter elkaar, 4,5 uur per dag aan sport doet.

gave trui!

Wil je een blijvend aandenken aan deze gave week? Geef dit dan direct aan op het aanmeldformulier. Het is bij lekker weer ook fijn om deze trui aan te hebben op de piste. Dat valt lekker op en kunnen we elkaar snel vinden. De trui is van stevige kwaliteit.

De opdruk kan iets afwijken, maar dit is het eerste idee. Het is handig om de maat ruim op te geven, dan kun je ‘m dragen over je skikleding heen.

AANMELDEN

Ga naar het aanmeldformulier door hier te klikken.

Bevestiging

Per mail ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding

invullen gegevens

We vragen je al je gegevens aan ons door te geven zodat we je inschrijving compleet kunnen maken. 

Als al je gegevens bij ons binnen zijn ontvang je zo snel mogelijk bericht over je plaatsing. Het vergeven van de beschikbare plaatsen gaat op volgorde van binnenkomst per dag. Je kunt aangeven, als je met meerdere vrienden wilt gaan, met wie je een kamer wilt delen. Het is het handigst als alle aanmeldingen van dezelfde vrienden ook op dezelfde dag bij ons binnenkomen. Ben je geplaatst? Dan ontvang je snel, per e-mail, een bevestiging van inschrijving. Daarnaast sturen we direct de factuur mee. De betalingstermijn is 1 week. De inschrijving is compleet, zodra het geld bij ons op de rekening staat. Ook daarvan ontvang je een e-mail.

Op maandag 29 januari houden we een online informatieavond. Deze is voor zowel deelnemers als de vertegenwoordiger(s). Er is dan gelegenheid tot kennismaking met de organisatie en de begeleiders van de reis. Daarnaast passeren belangrijke zaken nog een keer de revue en kunnen er vragen worden gesteld. De online sessie start om 19:30 en zal naar verwachting een uur duren.

Wendy Roerdink

GameWorks

Een fantastsiche week al vanaf 699,-

Heb je eigen ski en/of board materiaal en neem je zelf je helm mee? Dan reis je met ons al vanaf 699,-

Materiaal huren

Ben je zelf niet in het bezit van een complete skiuitrusting (ski’s én schoenen én stokken) of snowboarduitrusting (snowboard én schoenen)? Geen probleem. Je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier. Wij regelen een passende set.

€ 79,-

Helm huren

Mocht je zelf geen goed passende en veilige wintersporthelm hebben dan kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. Je betaalt dan

€15,-

Voor 699,- krijg je:

Vervoer

Van en naar Oostenrijk. Opstapplaats in midden Nederland

Verblijf

In groepsaccommodatie op basis van volpension. De eerste maaltijd is op zondagavond, het diner. De laatste maaltijd is vrijdagmiddag, de lunch.

Skipas

Voor een mooi en overzichtelijk gebied met meer dan 75 KM piste.

Begeleiding

Ervaren begeleiding op de piste en gedurende de hele rest van de week door ski- en boardinstructeurs

Meeneemlijst

Een duidelijke meeneem lijst zodat je echt niks kunt vergeten. 

Activiteiten

Leuke avond activiteiten en programma’s waardoor je snel nieuwe vrienden maakt en je deze reis niet snel vergeet.

Belangrijke informatie

Verzekering

De ervaring leert dat de meeste deelnemers een eigen reisverzekering hebben.  Wij bieden geen collectieve reisverzekering aan. Check uw eigen reisverzekering. Specifiek of er ook een wintersportdekking bij hoort.

Als je geen reisverzekering met wintersportdekking hebt, raden wij je ten zeerste aan deze af te sluiten.

Let wel; een reisverzekering is een aanvullende verzekering. Allereerst wordt er een beroep gedaan op uw eigen (zorg)verzekering. (Dit is namelijk de langstlopende verzekering). Indien uw (zorg)verzekering de kosten niet dekt, wordt deze reisverzekering ingeschakeld. Naast een reisverzekering, kan het verstandig zijn om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Verder is het verstandig deze verzekeringen af te sluiten wanneer je zeker bent van plaatsing. Dit hoor je zo snel mogelijk.

Annulering

Heb je je ingeschreven voor het skiën of snowboarden en bedenk je later dat je toch liever niet meegaat, dan heeft dat financiële consequenties. De afspraken zijn al gemaakt en de eerste aanbetalingen zijn bij ons de deur al uit. Daarnaast wordt er in alle planningen en indelingen rekening gehouden met je inschrijving. Dit bedrag valt onder de organisatie/administratie kosten.

Bij terugtrekken tot 01-01-2024 betaal je € 200,-. Trek je je na 01-01-2024 terug, dan betaal je dat het volledige bedrag. Trek je je na 01-01-2024 terug en we hebben iemand, die meegaat in jouw plaats, dan betaal je alleen de € 200,- administratiekosten.

GameWorks SnowCamp in vogelvlucht

ZATERDAG 17-02

Bagage inladen in de bussen op centrale plek in het midden van het land.

De reis duurt circa 12 uur. Aanwezig op de verzamelplek om 21:30, de bus vertrekt uiterlijk om 22:15 uur.

Zorg zelf voor wat lekkers voor de busreis (drinken, snoep). Neem in je handbagage ook ontbijt en lunchpakket voor onderweg en de zondag. Natuurlijk wordt er enkele keren gestopt langs de autobaan.


ZONDAG 18-02

Aankomst tussen 10:00/13:00 uur. (Afhankelijk van files, etc.) De bagage in de gondels zetten. Onderaan de gondel kunnen we de ski’s/snowboards/etc. passen, afstellen en ophalen.

Bovenaan de gondel lopen we, door de sneeuw, naar het hotel. Zodra we de kamers op kunnen, mogen deze worden ingericht.

’s Avonds na de eerste warme maaltijd in Oostenrijk een kort avondprogramma en op tijd naar bed om uit te rusten van de reis.


MA T/M DO

Elke dag skiën of snowboarden, weer of geen weer. Bruin worden, lol hebben, foto’s maken en leren te blijven staan op die plank(en). Iedere avond een programma waar iedereen aan meedoet. Een hoop gezelligheid.


VRIJDAG 23-02

In de ochtend (waarschijnlijk voor het ontbijt) de kamers opruimen en inpakken.

Lekker de hele dag nog skiën of snowboarden. De lunch is de laatste gezamenlijke maaltijd in de accommodatie. Aan het einde van de dag leveren we de ski’s en snowboards in. Tijdens het inpakken van de bus is het mogelijk om nog wat boodschappen te doen voor de terugreis. Daarna stappen we in de bus naar huis. (Ongeveer 18:00 uur). Bij de eerste grote rustplaats is het mogelijk om zelf nog wat (warm) eten te kopen. Maar niet iedereen wil met een volle maag in de bus zitten.

ZATERDAG 24-02

Geschatte aankomsttijd is 08:00 uur. We zullen op deze dag ruimschoots van tevoren onze aankomsttijd doorgeven zodat dit met het thuisfront gedeeld kan worden

Wat neem je mee?

Hou deze lijst bij de hand met het inpakken van je tas, dan weet je zeker dat je compleet bent.

Algemeen

 • Een slappe tas, dus geen koffer
 • Toiletartikelen
 • Medicijnen, zorg dat je voor de heenreis en de eerste dag genoeg in je handbagage hebt (graag op aanmeldformulier vermelden) .
 • Handdoeken en washandjes.
 • We slapen onder dons: een slaapzak is niet nodig dus; neem wel een onderlaken, dekbedhoes en kussensloop mee.
 • Nachtkledij.
 • Sloffen of slippers, is fijn na een dag van die zware schoenen aan je voeten.
 • Lippen- en zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor.
 • Spelletjes.
 • ID pas of eigen paspoort (wordt gecontroleerd bij het vertrek)
 • Zorgverzekeringspas (wordt gecontroleerd bij vertrek)
 • Gegevens reisverzekering (indien er nog geen reisverzekering was bij aanmelding)
 • Ontbijt en lunch voor de eerste dag in handbagage


Skikleding

 • Handschoenen (leer is beter dan nylon, wol wordt nat)
 • Stevige schoenen (al aan in de bus ivm lopen over de piste bij aankomst) 
 • Skimuts of haarband
 • Zonnebril en ski/sneeuwbril zijn beide verplicht.
 • Ski-jack of waterdicht jack
 • Skibroek
 • Skisokken
 • Thermo-onderkleding
 • T-shirts, hemden, sweaters, ski-pully’s
 • Meerdere lagen over elkaar geven de beste warmte
 • Voor de beginnende snowboarders; pols en knie(rug)beschermers (je valt nogal eens)
 • Een skihelm


N.B. Voordat je enorme bedragen gaat uitgeven voor de aanschaf van nieuwe spullen, vraag om je heen of je kleding kunt lenen. Het is zonde om veel geld uit te geven, terwijl heel veel mensen goede spullen thuis hebben liggen. Ook via Marktplaats kun je veel vinden als je een beetje op tijd begint te zoeken.

** Ongeveer twee weken voor het SnowCamp krijg je een laatste mail met informatie en checklist!

Regels en afspraken

Voor het goed verlopen van het GameWorks SnowCamp 2024 kunnen we niet zonder regels en afspraken.

Algemeen

 • We beleven deze week met elkaar. Dit betekent dat je rekening houdt met elkaar en meedoet aan de gezamenlijke activiteiten.
 • Stel je open op naar anderen. Sta open voor contact met alle groepsleden, ook als je ze nog niet kent.
 • Wees op tijd op de tijdstippen die we vooraf aangeven.
 • Alcohol en drugs zijn tijdens het GameWorks SnowCamp verboden!

Accomodatie

 • Houd je kamer netjes en schoon.
 • Skischoenen in de kelder, huisschoenen in de gehele accommodatie.
 • Blijf op je eigen kamer. Deelnemers brengen zonder toestemming van de begeleiders en deelnemers geen bezoek aan elkaars kamer.
 • Houd je na 22.00 uur stil op de kamer en gangen.
 • Houd rekening met mensen die op tijd willen slapen!
 • Roken en vapen is in de gehele accommodatie verboden, dus ook op de balkons.

Op de piste

 • De eerste dag leggen we je de pisteregels duidelijk uit. We gaan ervan uit je deze naleeft.
 • Het dragen van een skihelm is voor deelnemers verplicht.
 • Zorg dat jij je zaakjes voor elkaar hebt, help de anderen. (bijv. skipas, handschoenen, zonnebril, muts, je eigen skischoenen, zonnecrème, etc…)
 • Tussentijds gemaakte afspraken door medewerkers van GameWorks en aanwijzingen van guides, instructeurs, medewerkers skigebied en de accommodatie dienen altijd opgevolgd te worden.

Organisatie en contact

Het GameWorks SnowCamp 2024 wordt georganiseerd door de Stichting GameWorks. Onze partner is Leverreizen BV. Een betrouwbare ‘speler’ in deze markt met veel ervaring. Deze reis valt onder de SGRZ-voorwaarden. www.sgrz.nl

Voor het SnowCamp zijn we te bereiken op contact@gameworks.nl

Aanmelden

Procedure aanmelding- en inschrijven

Het SnowCamp valt in de voorjaarsvakantie voor de regio’s Midden en Noord: zaterdag 17 februari t/m zaterdag 24 februari 2024

De inschrijving start op 25 oktober 2023 en sluit in principe op 30 november. (Of zoveel eerder zodra de maximumcapaciteit is behaald). Indien de inschrijvingen snel binnenkomen, kan het zijn dat de maximumcapaciteit al is bereikt, terwijl de inschrijflink nog niet verwijderd is. Dan kom je automatisch op de reservelijst.

Inschrijven gaat via het aanmeldformulier. Zodra de maximumcapaciteit is bereikt zullen we dit op de website zetten. Je kunt je dan aanmelden voor de reservelijst.

 • Het samenstellen van de deelnemerslijst gaat op volgorde van complete aanmeldingen per dag. 
 • Vervolgens wordt er gekeken om zowel de kamers én de ski/snowboardgroepen zo ideaal mogelijk in te delen. (Rekening houdend met de grootte van de groepen en de beschikbare kamers in relatie tot jongens/meisjes).
 • Je kunt je voorkeur aangeven bij wie je op de kamer wilt. Uiteraard proberen we hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Wat wel of niet lukt, hangt uiteraard af van de wensen van de totale groep. Als het niet lukt, proberen we ervoor te zorgen dat het wordt verdeeld over 2 kamers die naast elkaar liggen. GameWorks behoudt zich het recht voor om de kamers zo optimaal mogelijk in te delen.
 • In geval van twijfel over fysieke en/of mentale gezondheid, behouden we ons het recht voor de inschrijving van onze zijde te annuleren. Dit gebeurt uiteraard in overleg.
 • Aanmelden gaat door middel van een digitaal formulier op onze website.
 • De inschrijving is pas definitief wanneer de factuur is betaald.
 • Bij verdenking op gebruik van alcohol of drugs behouden we ons het recht voor om de deelnemer te testen.
 • Wanneer er tijdens het SnowCamp iemand zich niet aan de regels houdt, wordt de deelnemer hier direct op aangesproken. Er wordt dan ook contact opgenomen met thuis. Als na deze waarschuwing de deelnemer wederom in de fout gaat, behoudt GameWorks zich het recht voor om het SnowCamp voor de betreffende deelnemer per direct te beëindigen. Afhankelijk van het moment in de week kan er ook verwacht worden dat de deelnemer z.s.m. wordt opgehaald. Er is dan geen sprake van restitutie. De kosten van repatriëring komen voor rekening van de deelnemer.
 • Wij gaan ervan uit dat de wettelijk vertegenwoordiger die de deelnemer inschrijft dit heeft afgestemd met de eventuele andere wettelijk vertegenwoordiger. Degene die inschrijft is onze contactpersoon voor het GameWorks SnowCamp.
 • Over de inschrijfprocedure kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Door middel van inschrijving voor het GameWorks SnowCamp gaan zowel ouder(s)/vertegenwoordiger(s) als deelnemers akkoord met de gestelde huisregels & voorwaarden zoals beschreven op de GameWorks website.

Overige zaken

AVG

Wij zijn ons er heel goed van bewust dat we veel persoonlijke informatie opvragen van de ouders en deelnemers. Wij downloaden dagelijks de deelnemerslijst naar een aparte drive. De gegevens die online opgeslagen staan, worden dan direct verwijderd.

Door op deze wijze te werken, minimaliseren we de mogelijkheid tot het verliezen van data.

De door ons verzamelde gegevens worden uitsluitend gebruikt door GameWorks voor het SnowCamp 2024. Relevante informatie wordt uitsluitend gedeeld met de GameWorks medewerkers & begeleiding. Ook met derden wordt uitsluitend de noodzakelijke informatie gedeeld, zo veel mogelijk geanonimiseerd.

6 Maanden na afloop van het Skikamp bewaren we de contactgegevens voor doeleinden van uitsluitend GameWorks. De overige gegevens worden verwijderd

Covid-19 of een andere pandemie

Het uitgangspunt is dat wanneer de reis geen doorgang kan vinden in verband met de regelgeving (code rood/oranje, lockdown, quarantaine), de reis zonder kosten geannuleerd kan worden. Meer specifiek;

Wanneer een land de code ‘oranje’ of ‘rood’ heeft gekregen van de overheid, dan zullen alle reizen zonder kosten worden geannuleerd. Dit kan tot en met de vertrekdag (heenreis) gebeuren. Alle betaalde bedragen worden geretourneerd, m.u.v. de SGRZ-bijdrage. Ditzelfde geldt voor een land waarvoor een inreisverbod is ingesteld.

Als er grote wijzigingen zijn in de regelgeving van het land van bestemming, die de reis onmogelijk maken, kan eveneens de reis zonder kosten worden geannuleerd. (Voorbeelden van grote wijzigingen zijn 1) het beëindigen van de geldigheid van een vaccin of 2) het invoeren van een vaccinatieplicht. Maar ook 3) de invoering van een quarantaineplicht voor deelnemers of 4) de invoering van ‘3G’ beleid.

In geval van een besmetting, voor aanvang van de reis kan de betreffende deelnemer niet mee. Dit geldt dan als een annulering. Hiervoor kunt u (eventueel) uw annuleringsverzekering aanspreken.

In alle andere gevallen geldt dat de deelnemer alles moet doen wat redelijkerwijs verwacht mag worden om deel te kunnen nemen. (Vaccinaties, app, etc.). Wanneer een deelnemer dit niet wil, dient de reis op eigen verzoek geannuleerd te worden. Een eventuele annuleringsverzekering zal in dit geval de kosten waarschijnlijk niet vergoeden. Deze komen dan voor uw eigen rekening.

Prijsaanpassing

De reis is aangeboden voor de genoemde prijzen. Onze reispartner, Leverreizen’, behoudt zich het recht voor om een prijswijziging door te voeren wanneer tussentijds de inkoopprijzen sterk stijgen. Deze prijsstijging wordt na rato aan u doorbelast.

Tot slot

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Daar waar deze tekst niet in voorziet, besluit het bestuur van de Stichting GameWorks in lijn met het staande beleid. Druk- zet- en typefouten voorbehouden