Games Werken!

Wat ons drijft is ontwikkeling van mens en kind. Wanneer ontwikkeling op een leuke manier plaatsvindt, stijgt het rendement vanzelf. Om dit te bereiken gebruikt GameWorks verschillende spelvormen. Het spelen van een spel is een krachtig instrument; samenspel, kennisoverdracht, competitie en kans elementen komen onderandere aan bod. Naast cognitieve ontwikkelingen dragen spellen ook bij aan gedragsaspecten: bewustwording, motivatie en samenwerken. Leren van en met elkaar. Wij zijn bij GameWorks van mening dat je door het spelen van de juiste games, groepen op een hoger level brengt.

 

Wat heeft GameWorks te bieden?

De expertise van instructeurs binnen onze organisatie is divers. De pijlers zijn educatie, sport en communicatie. Door deze “verschillende” invalshoeken worden de evenementen op een geheel eigentijdse en eigenwijze vorm gegeven, volledig afgestemd op uw wensen. We hebben ruime ervaring met de organisatie van (sport)kampen, onderwijsdagen, personeelsuitjes en familie- en vriendenuitjes.

 

Onderscheidend aanbod

We onderscheiden ons door evenementen niet alleen te zien als ‘leuke activiteit’. Wanneer u een evenement bij ons boekt, denken wij mee over een meerwaarde op het gebied van onze pijlers.

 

Ons team

Naast de vaste kern beschikken wij over een grote groep enthousiaste instructeurs die getraind zijn om u en uw gezelschap een onvergetelijk evenement te bezorgen. Onze instructeurs zijn professionals op het gebied van de begeleiding van groepen.

 

Werken bij GameWorks?

Lijkt het je leuk om ook als instructeur bij ons aan de slag te gaan? Heb je ervaring met de begeleiding van (grote) groepen en heb je energie voor 10? Mail dan naar  werken@gameworks.nl


Ons Team

Wendy Roerdink

Sportdocent / Skileraar / Teamleider

Dennis van Dalfsen

Organisatie / Presentator

Ramon van Beusichem

Onderwijs specialist